Zodiacul Chinezesc

No Comments

Oamenii sunt frumosi. Viata este frumoasa. Totusi noua nu ne ajunge frumusetea. Avem un spirit cautator. Vrem mereu mai mult. De ce oare? Simtim poate ca ceea ce vedem cu ochii liberi / fizici , NU ESTE TOTUL. Ca dincolo de simturile simple naturale si firesti MAI ESTE CEVA. Aici intervin eu cu un plus fata de ceea ce simtim de obicei. Pasul unu este AFINITATEA. Deoarece omul nu este nascut sa fie singur el cauta in exteriorul sau alti oameni ce ii sunt pe plac. Cauta frumosul si echilibrul relational dar nu prea stie cum sa faca asta. Un element fundamental – energetic si vibratoriu este sa rezonam cu Zodiacul Chinezesc. Nu l-am inventat eu. Dar il folosesc cu extrem de mult succes. Am curajul sa spun ca functioneaza.  Aici ma bazez doar pe o parte din el. Partea cu afinitatea si relatiile intre anii de nastere. Mai jos sunt doua imagini reprezentative ce ne spun in mod foarte simplu si util care sunt cheile perceperii afinitatii intre oameni dupa Zodiacul Chinezesc.

http://www.astromagie.com/compatibilitatea_dupa_zodiacul_chinezesc.html
http://www.astromagie.com/compatibilitatea_dupa_zodiacul_chinezesc.html SURSA
http://www.astromagie.com/compatibilitatea_dupa_zodiacul_chinezesc.html
http://www.astromagie.com/compatibilitatea_dupa_zodiacul_chinezesc.html SURSA

Eu folosesc aceste chei si denumesc asta ca fiind PRIMUL ELEMENT dintr-o ECUATIE UMANA cu DOUA NECUNOSCUTE. Al doilea element este ZODIACUL ROMANESC  proaspat inventat de mine 🙂 In articolul urmator voi defini bazele metafizice ale acestui Zodiac Romanesc.  

Nota: In anumite carti ce se bazeaza pe cunoasterea ELTA Universitate, denumirile animalelor din Zodiacul Chinezesc sunt schimbate:

  1. BOU = BIVOL

  2. Iepure = Pisica

  3. Oaie = Capra

  4. PORC = Mistret

Pentru generalitati despre zodiacul chinezesc apelati cu incredere la urmatoare sursahttp://www.zodiacul-chinezesc.ro/

gasiti acolo si Calculator zodie

 

Categories: Astrologie Metafizica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *